Przeniesienie SIRET

Cześć,
Miałem wcześniej konto Vinted pro i konto osobiste.
Usunąłem moje konto Vinted pro, myśląc, że będę mógł połączyć moje 2 konta w 1 i przekształcić moje osobiste w pro.
Ale nawet po usunięciu mojego konta numer SIRET jest nadal powiązany z usuniętym kontem, co uniemożliwia mi przekształcenie mojego konta osobistego w pro, ponieważ system informuje mnie, że SIRET jest już w użyciu ://
Wysłałem wiadomość do centrum pomocy, ale nie otrzymałem odpowiedzi po 3 dniach…
Czy ktoś miał już podobne doświadczenie? Jakieś rady?
Z góry dziękuję :))

Zazwyczaj usuwają dane po 6 miesiącach od usunięcia konta lub zablokowania konta.

Ale nigdy sam tego nie próbowałem.