Czy mozna ponownie publikowac jednoczesnie z wysylka wiadomosci do ulubionych/ofert?

Czy jest możliwość ponownego publikowania wiadomości w tym samym czasie, co aktywacja automatyzacji wiadomości i ofert dla ulubionych?

Cześć,
Na tej samej garderobie? Czy na 2 różnych garderobach?

A priori nie, ponieważ po uruchomieniu cyklu wiadomości do ulubionych, nie możesz zmienić strony bez zatrzymania procesu…

Jeśli to ta sama garderoba, to rzeczywiście nie.
Ale w dwóch różnych garderobach… tak.